Din integritet är viktig för mig. I detta integritetsförklaring förklarar jag vilka personuppgifter vi samlar in från mina användare och hur jag använder dem. Jag inbjuder dig att läsa dessa villkor noggrant innan du lämnar dina personuppgifter på denna webbplats. Personer över 13 år kan registrera sig på costdevida.com som användare utan förhandsgodkännande från sina föräldrar eller vårdnadshavare.

För barn under 13 år krävs deras föräldrar eller vårdnadshavares samtycke för behandlingen av deras personuppgifter.

I inga fall kommer data relaterade till andra familjemedlemmars professionella, ekonomiska eller integritetssituation att samlas in från den minderåriga utan deras samtycke.

Om du är under 13 år och har öppnat den här webbplatsen utan att meddela dina föräldrar bör du inte registrera dig som användare.

Denna webbplats respekterar och tar hand om användarnas personuppgifter. Som användare måste du veta att dina rättigheter är garanterade.

Jag har försökt skapa ett säkert och tillförlitligt utrymme och det är därför jag vill dela mina principer angående din integritet:

  • Jag ber aldrig om personlig information såvida det inte verkligen är nödvändigt att tillhandahålla nödvändiga tjänster.
  • Jag delar aldrig mina användares personliga information med någon, förutom att följa lagen eller om jag har ditt uttryckliga tillstånd.
  • Jag använder aldrig dina personuppgifter för andra syften än de som uttrycks i denna sekretesspolicy.

Observera att denna integritetspolicy kan variera beroende på lagstiftnings- eller självreglerande krav, därför rekommenderas användare att besöka den regelbundet. Det kommer att gälla om användare väljer att fylla i någon form i något av deras kontaktformulär där personuppgifter samlas in.

DataCosto anpassade denna webbplats till kraven i organisk lag 15/1999 av den 13 december, skydd av personuppgifter (LOPD) och av kungligt dekret 1720/2007, av den 21 december, känt som LOPD: s utvecklingsförordning. Det är också i överensstämmelse med Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2016/679 av den 27 april 2016 om skydd av individer (GDPR) samt lag 34/2002 av den 11 juli för informationssamhällets tjänster och elektronisk handel (LSSICE eller LSSI)

Ansvarig för att hantera dina personuppgifter

  • Ansvarig identitet: DataCosto
  • Handelsnamn: DataCost
  • NIF / CIF: 14454612
  • Endereço: CPHM + H4 Tallinn, Harju län, Tallinn
  • E-post: coutdelaviea@gmail.com
  • Aktivitet: webbhantering

Vid tillämpningen av bestämmelserna i den allmänna dataskyddsförordningen som nämns ovan, kommer de personuppgifter som du skickar mig via webbformulärerna att få databehandling från “användare och abonnenter på webben”.

För behandling av mina användares data implementerar jag alla tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder som fastställts i den nuvarande lagstiftningen.

Principer som jag kommer att tillämpa på din personliga information

Vid behandlingen av dina personuppgifter kommer jag att tillämpa följande principer som uppfyller kraven i den nya europeiska dataskyddsförordningen:

  • Principen om laglighet, lojalitet och öppenhet: Jag kommer alltid att be om ditt samtycke för behandling av dina personuppgifter för ett eller flera specifika ändamål, vilket jag kommer att informera dig i förväg med absolut öppenhet.
  • Dataminimeringsprincip: Jag kommer bara att begära uppgifter som är strikt nödvändiga i förhållande till de syften för vilka jag begär det. Så lite som möjligt.
  • Begränsningsprincipen för bevarandeperioden: uppgifterna kommer att bevaras längre än nödvändigt för behandlingsändamål, beroende på syftet, kommer jag att informera om motsvarande bevarandeperiod; när det gäller prenumerationer kommer jag regelbundet att granska mina listor och ta bort dessa inaktiva poster under en betydande tid.
  • Princip om integritet och konfidentialitet: dina uppgifter kommer att behandlas på ett sådant sätt att de garanterar tillräcklig säkerhet för personuppgifter och konfidentialitet. Du bör veta att jag vidtar alla nödvändiga försiktighetsåtgärder för att förhindra obehörig åtkomst eller missbruk av mina användares data från tredje part.

Hur fick jag dina uppgifter?

Personuppgifterna jag behandlar på costdevida.com kommer från:

  • Kontaktformulär
  • Prenumerationsformulär
  • Bloggkommentarer

Vilka är dina rättigheter när du ger mig dina uppgifter?

Vem som helst har rätt att få bekräftelse på om jag på custodevidaem.com behandlar personuppgifter som berör mig eller inte.

Intresserade personer har rätt att:

  • Begär tillgång till personuppgifter relaterade till den berörda parten
  • Begär korrigering eller radering
  • Begär begränsning av din behandling
  • Motsätt dig behandling
  • Begär dataportabilitet

Intresserade kan komma åt sina personuppgifter, samt begära rättelse av felaktiga uppgifter eller, när så är lämpligt, begära att de tas bort när uppgifterna bland annat inte längre är nödvändiga för de syften som samlades in. Under vissa omständigheter kan berörda parter begära att begränsa behandlingen av dina uppgifter, i vilket fall jag bara behåller dem för utövande eller försvar av anspråk.

Under vissa omständigheter och av skäl relaterade till din specifika situation kan intresserade parter invända mot behandlingen av dina uppgifter. Custodevidaem.com kommer att sluta behandla uppgifterna, med undantag för legitima övertygande skäl eller för att utöva eller försvara eventuella anspråk. Hur intresserad har du rätt att ta emot de personuppgifter som gäller dig, som du lämnade till mig och i ett strukturerat format, för vanligt bruk och maskinläsning, och att överföra dem till en annan person som ansvarar för behandlingen när:

  • Behandlingen bygger på samtycke
  • Uppgifterna tillhandahölls av den intresserade personen.
  • Behandlingen utförs med automatiserade medel.

När du utövar din rätt till dataportabilitet har du rätt att överföra personuppgifter direkt från ansvarig till ansvarig när det är tekniskt möjligt.

Berörda parter kommer också att ha rätt till ett effektivt rättsligt skydd och att lämna in ett klagomål till tillsynsmyndigheten, i detta fall, det spanska dataskyddsverket, om de anser att behandlingen av personuppgifter som berör dem bryter mot förordningen .

I vilket syfte behandlar jag dina personuppgifter?

När en användare ansluter till denna webbplats, till exempel för att kommentera ett inlägg, skicka ett e-postmeddelande till ägaren, underteckna eller underteckna ett kontrakt, tillhandahåller han personlig information som costdevida.com ansvarar för. Denna information kan inkludera personuppgifter, till exempel din IP-adress, namn, fysisk adress, e-postadress, telefonnummer och annan information. Genom att tillhandahålla denna information ger användaren sitt samtycke för att hans information ska samlas in, användas, hanteras och lagras av costdevida.com, endast enligt beskrivningen i den juridiska meddelandet och denna sekretesspolicy.

På custodevidaem.com finns det olika system för att fånga in personlig information och jag behandlar informationen från intresserade med följande mål för varje fångstsystem (formulär):

  • Kontaktformulär: Jag begär följande personuppgifter: Namn, E-post, för att svara på användarens krav på custodevidaem.com. Till exempel kan jag använda den här informationen för att svara på din begäran och svara på alla frågor, klagomål, kommentarer eller oro som du kan ha angående informationen på webben, tjänster som tillhandahålls på webben, hantering av dina personuppgifter, frågor om de juridiska texterna som ingår på webben, samt alla andra frågor du kan ha som inte omfattas av villkoren i avtalet. Jag informerar er om att de angivna uppgifterna kommer att finnas på Siteground-servrarna (leverantören av costdevida.com) i EU.
  • Registreringsformulär för bloggkommentarer: för att kommentera blogginlägg custodevidaem.com måste användaren registrera sig via detta formulär. I det här fallet begär jag följande personliga uppgifter: Namn, E-post, Webbplats, När registreringen är registrerad kan användaren lämna så många kommentarer som han / hon önskar och svara om de tidigare. Jag informerar er om att de tillhandahållna uppgifterna kommer att finnas på Siteground-servrarna (DataCosto-leverantören) i EU.

Det finns andra ändamål för vilka jag behandlar dina personuppgifter:

  • Se till att användningsvillkoren och tillämplig lag uppfylls. Detta kan inkludera utveckling av verktyg och algoritmer som hjälper den här webbplatsen att säkerställa sekretessen för de personuppgifter som den samlar in.
  • Att stödja och förbättra tjänsterna som erbjuds av denna webbplats.
  • Andra oidentifierade data som erhålls via vissa kakor som laddas ner till användarens dator när jag surfar på denna webbplats som jag specificerar i cookie-policyn samlas också in.
  • Att hantera sociala nätverk. DataCosto kan finnas på sociala nätverk. Behandlingen av data som utförs av personer som blir följare på sociala nätverk på de officiella sidorna på costdevida.com regleras av detta avsnitt. Förutom användningsvillkoren, sekretesspolicyer och åtkomstregler som tillhör det sociala nätverket som är lämpliga i båda fallen och som tidigare accepterats av användaren av DataCosto. Den kommer att behandla dina data för att korrekt hantera din närvaro på det sociala nätverket och informera DataCostos aktiviteter, produkter eller tjänster. Såväl som för alla andra ändamål som reglerna för sociala medier tillåter. Jag kommer inte i något fall att använda profilerna av följare på sociala medier för att skicka annonser individuellt.

I enlighet med bestämmelserna i den allmänna europeiska dataskyddsförordningen (GDPR) 2016/679 kommer DataCosto, beläget i Harju Maakond, Tallinn, Lasnamäe linnaosa, Majaka tn 26, 11412, att ansvara för behandlingen av data som motsvarar webbanvändare och prenumeranter.

DataCosto säljer, hyr eller överför inte personuppgifter som kan identifiera användaren, även i framtiden, till tredje part utan föregående samtycke. I vissa fall kan emellertid samarbeta med andra yrkesverksamma; i sådana fall kommer användarnas medgivande att krävas, informera om medarbetarens identitet och syftet med samarbetet. Detta kommer alltid att göras med de striktaste säkerhetsnormerna.

Legitimering för behandlingen av dina uppgifter

Den rättsliga grunden för behandling av dina uppgifter är: samtycke.

För att kontakta eller kommentera denna webbplats krävs godkännande av denna sekretesspolicy.

Det blivande eller kommersiella erbjudandet av produkter och tjänster är baserat på det begärda samtycket utan att i vilket fall återkalla detta samtycke som villkorar genomförandet av prenumerationskontraktet.

Datakategori

De behandlade kategorierna är identifieringsdata.

Speciellt skyddade datakategorier behandlas inte.

Hur länge ska jag behålla dina uppgifter?

De personuppgifter som lämnas kommer att bevaras:

Till dess att den berörda parten begär uteslutning av detta.

Till vilka mottagare kommer dina data att kommuniceras?

Många verktyg som jag använder för att hantera dina uppgifter kontrakteras av tredje part.

För att tillhandahålla tjänster som är absolut nödvändiga för utvecklingen av aktiviteten, costdevida.com, dela data med följande leverantörer under deras motsvarande sekretessvillkor:

Google Analytics: en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google, Inc., ett Delaware-företag med huvudkontor på 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Kalifornien), CA 94043, USA (“Google”). Google Analytics använder “cookies”, som är textfiler som finns på din dator, för att hjälpa costdevida.com att analysera användningen av webbplatsens användare. Informationen som genereras av cookien om användningen av costdevida.com (inklusive din IP-adress) kommer att överföras och arkiveras direkt av Google på servrar i USA.

Boende: Siteground. Mer information på: https://es.siteground.com/ Siteground behandlar data för att köra dina hostingtjänster på DataCosto.

Webbplattform: Automattic Inc., med hemvist i USA. Mer information finns på: https://es.wordpress.com/ (Automattic Inc.). Automattic Inc. bearbetar data för att köra sina webbplattformtjänster på DataCosto.

navigering

När du surfar på costdevida.com kan du samla in icke-identifierbar information, som kan inkludera IP-adresser, geografisk plats (ungefär), en registrering av hur tjänster och webbplatser används och annan information som inte kan användas för att identifiera användaren. Bland de oidentifierade uppgifterna finns det också de som är relaterade till dina surfvanor genom tredje parts tjänster. Denna webbplats använder följande analystjänster från tredje part:

  • Google Analytics

Jag använder denna information för att analysera trender, administrera webbplatsen, spåra användarrörelser på webbplatsen och samla in demografisk information om min användarbas som helhet.

Datasäkerhet och sekretess

Custodevidaem.com har åtagit sig att använda och bearbeta användarnas personuppgifter, respektera deras konfidentialitet och använda dem i enlighet med deras syften, samt att uppfylla deras skyldighet att underhålla dem och anpassa alla åtgärder till undvika obehörig förändring, förlust, behandling eller tillgång i enlighet med bestämmelserna i gällande bestämmelser om dataskydd.

Denna webbplats innehåller ett SSL-certifikat. Det är ett säkerhetsprotokoll som gör att din data reser på ett komplett och säkert sätt, det vill säga dataöverföringen mellan en server och en webbanvändare, och i kommentarerna är de helt krypterade eller krypterade.

custodevidaem.com kan inte garantera Internet-nätverkets absoluta impregnabilitet och därför överträdelse av data genom bedräglig tillgång till dem av tredje part.

När det gäller behandling av konfidentialitet kommer DataCosto att se till att alla som är auktoriserade av DataCosto att behandla kunddata (inklusive dess personal, anställda och leverantörer) är underlagt lämplig sekretessplikt (en avtalsenlig eller juridisk skyldighet).

När en säkerhetshändelse inträffar, när du utför DataCosto, måste du meddela klienten utan onödig försening och tillhandahålla aktuell information relaterad till säkerhetsincidenten som den är känd eller när klienten rimligen begär det.

Data noggrannhet och verifiering

Som användare är du ensam ansvarig för verifiering och noggrannhet av de uppgifter du skickar till custodevidaem.com och befriar DataCosto från något ansvar i detta avseende.

Användare garanterar och svarar i alla fall på riktigheten, giltigheten och äktheten av de personuppgifter som tillhandahålls och åtar sig att hålla dem vederbörligen uppdaterade. Användaren samtycker till att tillhandahålla fullständig och korrekt information i kontakt- eller prenumerationsformuläret.

Godkännande och samtycke

Användaren förklarar att ha informerats om villkoren för skydd av personuppgifter, accepterar och samtycker till deras behandling av DataCosto på det sätt och i de syften som anges i denna sekretesspolicy.

uppsägningsbarhet

Det samtycke som givits, både för bearbetning och för överföring av informationen till de berörda parterna, kan återkallas när som helst och meddelar det till DataCosto enligt villkoren som fastställs i denna policy för utövandet av ARCO: s rättigheter. Denna återkallelse kommer aldrig att vara retroaktiv.

Ändringar av sekretesspolicyn

DataCosto förbehåller sig rätten att ändra denna policy för att anpassa den till den lagstiftande eller rättsliga utvecklingen, samt industrispraxis. I sådana fall kommer DataCosto att meddela på denna sida de ändringar som införts med rimligt förskott för dess genomförande.

Affärspost

Enligt LSSICE utför custodevidaem.com inte SPAM-metoder, så det skickar inte kommersiella e-postmeddelanden som inte tidigare begärts eller godkänts av användaren. Följaktligen har användaren i vart och ett av webbformulärerna möjlighet att uttryckligen samtycka till att ta emot nyhetsbrevet, oavsett vilken kommersiell information som begärs.

I enlighet med bestämmelserna i lag 34/2002 om informationssamhällets tjänster och elektronisk handel åtar sig costdevida.com att inte skicka kommersiell kommunikation utan att identifiera dem korrekt.

Dokumentet reviderades 01-08-2019.